Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Cumhuriyetimizin ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin tarih bilinci, milli ruh ve şuur kazanmalarını, toplumla bütünleşmelerini, çeşitli sosyal,  kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılmalarını sağlamak amacıyla organize ettiği voleybol ve 3x3 basketbol müsabakalarında kurum çalışanları ter döktü. Spor organizasyonlarında Voleybol ve Basketbol İl Temsilcilikleri destek verdi.

90. Yıl Spor Salonunun ev sahipliği yaptığı voleybol müsabakalarında 9 kurum ve 108 sporcu ter döktü.

Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu

Yalova 19 Mayis Genclik Hafta Spor Organizasyon Voleybol Basketbol 3X3 Turnuva (2)

Büyük çekişmenin sahne oldu karşılaşmaların ardından Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon olurken, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ikinci, UMKE üçüncü oldu.

Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan Deprem Anıtında bulunan basketbol alanında ise kurumlar arası 3x3 basketbol organizasyonuna Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Armutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ter döktü. Tüm rakiplerini mağlup etmeyi başaran Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü voleybolun ardından bu kategoride de şampiyon oldu. İkinciliği Yalova İl Emniyet Müdürlüğü kazanırken, üçüncülük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün oldu.

Yalova 19 Mayis Genclik Hafta Spor Organizasyon Voleybol Basketbol 3X3 Turnuva (6)Yalova 19 Mayis Genclik Hafta Spor Organizasyon Voleybol Basketbol 3X3 Turnuva (3)Yalova 19 Mayis Genclik Hafta Spor Organizasyon Voleybol Basketbol 3X3 Turnuva (4)Yalova 19 Mayis Genclik Hafta Spor Organizasyon Voleybol Basketbol 3X3 Turnuva (5)

Editör: Arda Yavuz