Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından 21 Ağustos 2025’te ele geçirilen kaçak tütün operasyonunun devamında yürütülen çalışmalar, Orhangazi’de yeni bir sonuca ulaştı. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, S.S. adlı şüphelinin depo olarak kiraladığı binada kaçak tütün bulundurduğu tespit edildi.

17 İlde Eş Zamanlı Operasyon: 189 Şüpheli Yakalandı
17 İlde Eş Zamanlı Operasyon: 189 Şüpheli Yakalandı
İçeriği Görüntüle

Yalova İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile Orhangazi İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 27 Ağustos 2025’te depoya yapılan baskında, 575 kilo bandrolsüz kaçak tütün ile bir adet elektronik makaron doldurma makinesi ele geçirildi.

Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli S.S., yasal işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkemece hakkında adli kontrol kararı verildi.

Yalova Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Yalova İl Jandarma Komutanlığınca emniyet ve asayiş ile kamu düzeninin korunması maksadıyla, her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edilmektedir” denildi.

Kaynak: Haber Merkezi