Geçen hafta Alagöz Holding Iğdır Basketbol deplasmanında kaybederek önemli bir fırsatı kaçıran Yeşil Kırmızılı ekibimiz 15. Haftada Kapaklıspor’u konuk edecek. 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak müsabaka 16:30’da başlayacak. TBF Youtube kanalından canlı yayınlanacak müsabakada Halil Erkoç, Nihat Çetin ve Haldun Çoban hakem üçlüsü görev yapacak. İki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Yeşil Kırmızılı ekibimiz bugün oynanacak maç öncesinde,” Bu hafta oynayacağımız maçta tüm taraftarlarımızın -depremden etkilenen çocuklarımız için atkı, bere, eldiven ve peluş oyuncaklarla salona gelmesini istiyoruz. Bu anlamlı etkinliğe, desteklerinizi bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde 15. Hafta Bornova Belediyesi Karşıyaka-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor maçıyla start alacak. Ligde ayrıca Gaziantep Basketbol-Alagöz Holding Iğdır Basketbol, Pizza Lazza Haremspor-Konyaspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe Koleji Novotel, Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler-Finalspor, OGM Ormanspor-Esenler Erokspor, Çayırova Belediyesi-MKE Ankaragücü İkon Menkul ve Sigortam.net-Mersin Büyükşehir Belediyesi maçları oynanacak.

Acarspor’un Erken Vedası Acarspor’un Erken Vedası

semt77-yalovaspor-lider-kapakli-mac-deprem-yardim (5)semt77-yalovaspor-lider-kapakli-mac-deprem-yardim (3)semt77-yalovaspor-lider-kapakli-mac-deprem-yardim (2)

Editör: Arda Yavuz