Hersekspor maçında geriye düşmelerine karşın iyi reaksiyon verdiklerini ve maçı farklı kazandıklarını ifade eden deneyimli spor adamı Süper Amatör Kümede mücadele eden takımlara seslenerek,” Hepimiz Yalova’nın takımıyız. Hiç ortalığı germeye gerek yok” dedi.

Yalovaspor’u bu ligden çıkarmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız”

Hersekspor maçını değerlendiren Yiğit,” Yeni bir oluşum. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Yavaş yavaş daha oturaklı futbol oynamaya başladık. İlk haftalarda biraz sıkıntı yaşamıştık. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz. Hersekspor maçında bile iki gol yememize rağmen daha fazla gol atacağımızı biliyorduk. 1-0 öne geçmemize rağmen biranda iki gol yedik. Ondan sonra topladık ve arka arkaya goller bulduk. Hersekspor müsabakasında bu kadar basit goller yiyeceğimizi düşünmemiştik. O da maçın rahatlığının verdiği olaydı. Bu hafta onunla ilgili tüm önlemlerimizi tekrar alacağız. Çünkü biraz rahatlamış gibi olduk. Çünkü her maçımızda 3, 5 farklı galibiyetler alıyoruz. Buraya gelene kadar da rahatlattı bizi. Böyle olunca da benzer pozisyonda iki gol yedik. Bu da normaldir, hatalar da olacak. Şu var atmasını biliyorsan, biran önce toparlanıp devam edebiliyorsan, kazanmasını da bileceksin. Bu maçta da öyle oldu. Kazandık ve mutluyuz. Yalovaspor’u bu ligden çıkarmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” şeklinde konuştu.

“Kim hak ederse üst lige yükselecek”

Yalovaspor Teknik Direktörü Faruk Yiğit,” Süper Amatör Küme’deki bütün takımlarımız için şunu söylemek istiyorum. Hepimiz Yalova’nın takımıyız. Hiç ortalığı germeye gerek yok. Burada amaç tabii ki üst lige çıkmak. Kim hak ederse üst lige yükselecek. Yoluna devam edecek. Yalovaspor’un bu liglerde olması da sıkıntı. Olunca da böyle problemler yaşıyoruz. İnşallah biran önce Yalovaspor’u buradan çıkarıp, gerçek yerine getirmeye çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Yalova’da Kadın Dart Antrenörü Turnuvada Darp Edildi Yalova’da Kadın Dart Antrenörü Turnuvada Darp Edildi

yalovaspor-faruk-yigit-lig-idman (1)

Editör: Arda Yavuz