Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi Yalovaspor’dan Savunma Hamlesi

Türk kulüplerinin yanı sıra yakın zamanda yavru vatan Kıbrıs’ta ta görev yapan uyguladığı tedavi yöntemleriyle 7’den 77’ye sporcuların ilk adresi olan Zelyurt bu programda Yalova’yı temsil ederken TFF Sağlık Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Bayraktar’ın elinden başarı sertifikasını ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen plaketi aldı. Tüm Türkiye’nin tanıdığı başarılı masör 177 doktor, 260 fizyoterapist ve 421 masörün katıldığı etkinlikte Yalova’dan yer alan tek isim olma özelliğini da taşıdı.

Yalova Masor Burhan Zelyurt Tff Saglik Calisan Bilgi Yenileme Kursu Haber (2)TFF Sağlık Ekiplerinin Yapılanmaları ve İşleyişleri Talimatı çerçevesinde tüm sağlık ekibi çalışanlarının katılımının zorunlu olduğu Bilgi Yenileme Kurslarında teorik ve pratik uygulamalar gerçekleştirildi.

Masör ve Manuel Terapist Burhan Zelyurt,” Yalova’yı temsil etmenin ayrı gururunu yaşadım. TFF Sağlık Ekibi Çalışanları 14. Bilgi Yenileme Kursu ile birlikte bilgilerimizi yeniledik. TFF Sağlık Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Bayraktar’a da teşekkür ediyorum. Bize tedavi yöntemlerinde modern ve yenilikçi bilgiler aktardı” diye konuştu.

Yalova Masor Burhan Zelyurt Tff Saglik Calisan Bilgi Yenileme Kursu Haber (1)

Editör: Arda Yavuz