Türkiye’de ki sezonun sona ermesiyle Türk Ocağı Limasol’un davetlisi olarak KKTC’ye giden Zelyurt kısa süreli sözleşme imzaladıktan sonra hemen kolları sıvadı. Türk Ocağı takımında sakatlığı bulunan birçok oyuncunun tedavisine başlayan Burhan Zelyurt, takımın Northernland Kıbrıs Kupası finaline hazır hale getirdi. Lefkoşa Atatürk Stadında oynanan final karşılaşmasında sahadaki yerini alan Zelyurt, Türk Ocağı Limasol’un rakibi Cihangir GSK takımını normal süresi 1-1, uzatma bölümleri ise 3-3 biten ardından geçilen penaltı atışlarında 5-3’lük üstünlük sonrasında ki şampiyonlukla büyük sevinç yaşadı. Karşılaşma sonrasında Türk Ocağı Limasol’un oyuncuları ile Burhan Zelyurt’un yer aldığı teknik ekip kupa ve madalyalarını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın elinden aldı.

“Çok mutluyum”

Ünü yurtdışına taşan masör Burhan Zelyurt,” KKTC Süper Lig takımlarından Türk Ocağı Limasol kulübünün spor sakatlıkları için Yalova’dan özel davet ile gelip çalıştığımız kısa süreç içerisinde verdiğimiz emeklerin karşılığında aldığımız başarılı tedavi sonuçları ile kazandığımız Kıbrıs Kupasını elinden aldığımız değerli Cumhurbaşkanımız Ersin Tatar ile tanışma fırsatı buldum. Kendisine samimiyeti ve sıcak yaklaşımından ötürü teşekkürü borç bilirim” açıklamasında bulundu.

Burhan Zelyurt Bir Şampiyonlukta Kıbrıs’ta Yaşadı (4)Burhan Zelyurt Bir Şampiyonlukta Kıbrıs’ta Yaşadı (2)Burhan Zelyurt Bir Şampiyonlukta Kıbrıs’ta Yaşadı (3)

Editör: Rümeysa Şahin