Bu sezon 6 takımın yer aldığı futbol şöleninde ilk hafta bol gollü geçmişti. Amatör Saha-1 ve Amatör Saha-2’de oynanan mücadelelerde futbolseverler toplam 16 gol izleme fırsatı buldu. Organizasyonun ilk golünü ise Kurtköyspor’dan Oğuzhan Demir kaydetmişti. İlk haftanın en farklı skorunu 6-1’lik skorla Yaşa Gemi alırken ilk haftadan liderlik koltuğunda oturdu.

2. hafta kapsamında bugün saatler 20:30’u gösterdiğinde Amatör Saha-1’de turnuvayla yenilgiyle başlayan Kurtköyspor ile Mariner Mühendislik karşı karşıya gelecek. Bu maçta İrfan Demir, Muhammet Emin Aka ve Ufuk Biler hakem üçlüsü görev yapacak.

21:45’te başlayacak müsabakalar kapsamında Amatör Saha-1’de Çağlarspor ile Ortaburunspor kozlarını paylaşacak. Mesut Bingöl’ün yöneteceği karşılaşmada Muhammet Emin Aka ve Ufuk Biler yardımcılıklarını üstlenecek.

Zafer Partili Kadınlar Sahada Buluştu
Zafer Partili Kadınlar Sahada Buluştu
İçeriği Görüntüle

Amatör Saha-2’de ise Akköyspor ile Yaşa Gemi karşılaşacak. İlk maçlarında aldığı farklı skorlarla dikkat çeken iki takımın mücadelesine Batuhan Kösem, Sefa Rıdvan Aydın ve Mustafa Köle hakem üçlüsü atandı.

Kaynak: Haber Merkezi