Yalova’yı kadın voleybolunda başarıyla temsil eden Çiftlikköy Belediyespor önümüzdeki günlerde Milli heyecanı beraberinde yaşayacak. 2023-2024 sezonunda Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Liginde mücadele eden ve KFC Kadınlar 1. Ligine yükselmeyi kıl payı kaçıran Kırmızı Siyahlı ekibin kadrosunda yer alan Mehtap Öztunalı, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından 22 Yaş Altı Kadın Milli takım kampına davet edildi. 
Kırmızı Siyahlı ekibimiz Kadınlar 2. Ligi 9. Grubu lider bitirdikten sonra Afyon ve Eskişehir’de çeyrek final, yarı final ve final etaplarında ter dökerken, Mehtap’a oyunuyla Milli takım teknik ekibinin radarına girmişti.
Yalova Ciftlikkoy Belediyespor Smacor U22 Mlli Takim Kamp Davet (3)TVF Spor Lisesi, Türk Hava Yolları Spor Kulübü, Fenerbahçe Terrazzo, Tarsus Belediyespor gibi takımlarda oynayan Mehtap Öztunalı 2023-2024 sezonu başında Çiftlikköy Belediyespor’a transfer olmuş ve ortaya koyduğu performans onu Milli takıma taşımış oldu.
2003 doğumlu ve 188 boyundaki smaçör, 1-6 Temmuz 2024 tarihleri arasında İtalya’da gerçekleştirilecek 22 Yaşaltı Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na hazırlanacak olan 22 Yaş Altı Kadın Milli takımımızın geniş kamp kadrosunda kendisine yer bulurken Yalova ekibi de büyük sevinç yaşadı. Genç oyuncu bugün Ankara’da başlayacak kamp için başkente giderken Volley Otel’de takım arkadaşlarıyla bir araya geldi.

“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

Kaynak: Haber Merkezi