Memleket Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı Ertan Şener, Saffet Çam İlkokulu’nda, 1108 numaralı sandık oyunu eşi Münevver Şener ile birlikte kullandı. Ertan Şener “Seçim sonuçları ne olursa olsun ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Ancak demokrasimiz adına sevinebileceğimiz bir seçim süreci ne yazık ki yaşayamadık. Yalanlarla, iftiralarla insanların seçme ve seçilme hakları engellendi. Demokrasimiz adına gerek siyasetçiler gerekse siyaset bilimciler, seçim öncesini iyi incelemeli ve dersler çıkartmalıdırlar. Tüm halkımızı ve siyasileri, sonuçlar ne olursa olsun, sağduyuyla karşılamaya ve halkın iradesine saygı duymaya davet ediyorum. Kampanya boyunca bana destek veren herkese teşekkür ediyor, seçim ve seçim güvenliği için çalışan başta Emniyet Teşkilatımız olmak üzere tüm görevlilerimize kolaylıklar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Memleket Partisi Yalova 2. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Elönü oyunu Bahçelievler İlköğretim Okulu 1049 no’lu sandıkta kullandı.

Memleket Partisi Yalova 3. Sıra Milletvekili Adayı Barış Emre Eş ise oyunu Altınova Soğuksu Köyü Köy Konağı’nda 1069 no’lu sandıkta kullandı.

Haber – Duygu Saral

memleket partisisimemleket partisi Ertan Şener Oyunu Kullandımemleket partisiimemeleket partisiErtan Şener Oyunu Kullandı5Ertan Şener Oyunu Kullandı6Ertan Şener Oyunu Kullandı8

Editör: Rümeysa Şahin