Türkiye Basketbol 2. Ligi(TB2L)’ndeki ekibimiz Semt77 Acarspor ile başarılı bir sezonu geride bırakan Mert Yavi 3x3 Büyük Erkek Milli Takım kampına davet edildi.

2022-2023 sezonuna Karamürsel Gençlik’te başlayan tecrübeli uzun ardından Sarı Lacivertli ekibimize transfer olmuştu. 10-11 Haziran tarihlerinde Slovakya'da oynanacak 3x3 Avrupa Kupası Elemeleri karşılaşmalarına hazırlanan 3x3 Büyük Erkek Milli Takımı kampa girecek.

5 Haziran'da Kocaeli'nde kamp çalışmalarına Mert Yavi’nin yanı sıra Yalova’da daha önce oynayan şuanda OGM Ormanspor formasını terleten Oğuzhan Tosun’la birlikte Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nden Bertan Baştan, Karamürsel GSK’dan Berk Nehir Çağlıyan, İlkler Şehri Uşak’tan Abdullah Güçlü ve Berke Baran Akçan, Etimesgut Belediyesi’nden Göktürk Gökalp Ural ve Beylikdüzü Basketbol’dan Hakan Destanoğlu çağırıldı.

Kampta idareci olarak Barış Erlim görev yapacak. Millilerin başında ise Barış Süer olacak. Süer’in yardımcılığını Didem Süer üstlenecek. Murat Erdem’de kamp boyunca fizyoterapist olarak görev alacak.

Mert Yavi’ye Büyük Onur3Mert Yavi’ye Büyük Onur2

Editör: Rümeysa Şahin