Her yıl 10-16 Mayıs arasında kutlanan Engelliler Haftası kapsamında Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulunda öğrencilerin sahne aldığı ve farklı etkinliklere yer verilen bir program gerçekleştirildi.Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program İl Milli Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe'nin konuşmasıyla devam etti.

AKMEŞE: "SEVGİ VARSA ENGEL YOKTUR"

Müdürümüz Akmeşe konuşmasında; sadece engel sahibi bireylerin değil hepimizin ortak meselesi olan engelliliğe dikkat çekmek ve engelli kardeşlerimizin kalplerine dokunacak sıcak bir "Merhaba!"nın öneminin farkına varmak ve hayatı paylaşmak için hiçbir engel olmadığının farkındalığıyla sevgi, saygı ve tebessümle toplumsal yaşamı paylaştığımız tüm engelli kardeşlerimizin Engelliler Haftasını kutlayarak hep birlikte huzur içinde bir hayat dilediğini ifade etti.

Ardından Yalova'da bulunan özel eğitim okullarımız tarafından hazırlanan birbirinden güzel etkinliklerle devam eden program izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Nadide Üstündağ Yıldırım Özel Eğitim Ortaokulu, Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu, Özel Eğitim Anaokulu ve Esvet Sabri Aytaşman Özel Eğitim Meslek Okulu öğrenci ve öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.

meb engelliler5meb engelliler6meb engelliler1meb engelliler3meb engelliler4meb engelliler 7meb engellilermeb engelliler 3

Editör: Rümeysa Şahin