Atv.com.tr’nin haber içeriği ise şu yöndeydi, “2019 yılında Nevşehir'de oğlu Engin Karakollu'yu, tüfekle vurarak öldürüp cesedini bahçeye gömen, cinayeti 15 ay sonra Müge Anlı'nın programında itiraf eden Arif Karakollu'ya verilen 16 yıl 8 ay hapis cezası kararı, Yargıtay tarafından onaylandı. Nevşehir'in Kuyulutatlar köyünde yaşayan 34 yaşındaki Engin Karakollu'dan 9 Nisan 2019 yılında 15 ay boyunca haber alınamamıştı. Müge Anlı'nın programına katılan anne Şanzıment Karakollu oğluyla ilgili sorunları olduklarını, uzak kalsalar da merak ettiklerini söylemişti. Oğlundan korktuğu için kızının yanına İstanbul'a taşındığını söyleyen anne Şanzıment Karakollu oğlunun başına bir şey geldiyse, bunun baba Arif Karakollu yüzünden olduğunu belirtmişti. Eşine karşı oğluyla ilgili çeşitli suçlamalarda bulunan anne Şaziment Karakollu'nun dediğine göre eşi, kaybolan oğlu Engin ile ilgili her defasında farklı bir şey anlatmıştı. Eşinin ilk önce oğlunun arkadaşlarıyla Aksaray'a gittiğini söylediğini belirten anne, bu bilginin doğru olmadığını iddia etmişti. Canlı yayında karşılıklı suçlamalarda bulunan Şaziment ve Arif karakollu arasında bir çekişme başlamıştı. Arif Karakollu, oğlu Engin'e annesinden daha iyi baktığını söyleyerek, "Engin ile 5-6 ay boyunca beraber yaşadık. Annesinin bana yapmadığını ben oğluma yapıyordum. Oğluma para verirken çok iyiydi ama istediği olmadığında tehdit ediyordu" demişti. Oğlunun psikolojik sorunları olduğunu söyleyen baba Arif Karakollu, evde sürekli Engin'in şiddetlerine maruz kaldığını da iddia etmişti. Anne Şaziment Karakollu da oğlunun psikolojik sorunları olduğunu kabul etmiş ama savunmasını oğlunu koruyan bir şekilde dile getirmişti. Arif Karakollu'nun program boyunca yaptığı çelişkili açıklamalar herkesin dikkatini çekmiş ve şüphelerin odağındaki isim olmuştu. Kendisine yapılan bütün suçlamaları reddeden Arif Karakollu, daha fazla dayanamayarak 9 Nisan 2019 tarihinde acı gerçeği tüm izleyenler önünde açıklamıştı.

muge-ile-tatli-sertÖncelikle eşi ve kızının stüdyodan çıkarılmasını isteyen Karakollu, kendisine gelen soru ile oğlunu tek kurşunla öldürdüğünü itiraf etmişti. üge Anlı'nın "Arif amca Engin hayatta mı?" sorusuna "Hayatta değil" cevabını vermişti.

Kan donduran detaylar söyleyen Arif Karakollu, oğlunun psikolojik sorunlarını olduğunu, gece gelip onu tehdit ettiğini, cinsel anlamda istismar etmesinden de korktuğunu iddia etmişti. Kendisini korumak için oğlunu öldürdüğünü itiraf eden Arif Karakollu, "Oğlum bir gece yine beni tehdit etti ve üstüme saldırdı. Oğlumun beni cinsel anlamda istismar etmesinden korktum. Onu tek kurşunla döşünden vurarak öldürdüm" demişti. Oğlunun cesedini mandıranın yanına gömdüğünü söyleyen Arif Karakollu, "Annesi ve kızımı bu halde açıklama yaparken görmelerini istemediğim için dışarı çıkmalarını istedim. Onlardan önce ben başvuracaktım ama benden önce davrandılar. Vicdan azabı çekiyorum" demişti. Arif Karakollu'nun bu açıklamalarının ardından anne ve kız kardeşi sinir krizi geçirmişti. anlı yayında tüm milyonların önünde oğlunu öldürdüğünü itiraf eden Arif Karakollu, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Arif Karakollu kasten adam öldürmeden müebbet hapis cezasına çarptırılmış, suçunu itiraf etmesinden dolayı da cezası iyi halden 16 yıl 8 aya düşürülmüştü. Şaziment Karakollu' ise eşinin oğlunu öldürdüğü için pişman olduğunu söyleyerek, "Oğlunu bir tane tokat bile vurmadan büyüttü. Kimse evladına kıymak istemez. Eşimin tabii ki cezaevinden çıkmasını isterim. Keşke bu kadar ceza vermeseydi, cezaevinden çıksaydı. Çünkü oğlumuz bize çok eziyet etmişti" demişti.”

muge-anli-ile-tatli-serttMüge Anlı ile Tatlı Sert Hakkında merak edilenler...
Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...
(KAYNAK: atv.com.tr)

İsrail ile Ticareti Tamamen Durdurduk! İsrail ile Ticareti Tamamen Durdurduk!

muge-anli-ust-komsu-melis-ozgen6MÜGE ANLI KİMDİR?

Türk televizyon sunucusu ve gazetecisi. Eğitim hayatını Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde tamamladı. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine gerçekleştirdi. Özel hayatı 2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu. Kariyeri Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

Editör: Arda Yavuz