Down sendromlu Ramazan, ilk kez doğum günü kutladı ! Down sendromlu Ramazan, ilk kez doğum günü kutladı !

“Üst komşusuyla kaçan 18 yaşındaki Melis Özge Gürdoğan bulundu!

Evinden çıktıktan sonra 26 yaşındaki üst kat komşusu tarafından kaçırıldığı öne sürülen 18 yaşındaki Melis Özge Gürdoğan bulundu. Kocaeli'nde yaşayan Melis Özge Gürdoğan'ın kaçırıldığını iddia eden annesi ve ablası Müge Anlı'dan yardım istemişti. Kızlarının üst kat komşuları, iki çocuk babası Mehmet Keskin tarafından kaçırıldığını söyleyen aile, canlı yayındaki iddialarıyla herkesi derinden üzmüştü.

muge-anli-ust-komsu-melis-ozgenKızlarının dershanenin önünden kaçırıldığını öne süren anne Emine Gürdoğan, "Kızımı daha önce de bu kişi birçok kez rahatsız etti, cinsel saldırıda bulundu" demişti. 18 yaşındaki Melis Özge Gürdoğan, yayına gelen ihbarlar sonucunda dün gece Taksim'de polisler tarafından bulundu. Karakola götürülen Melis Özge Gürdoğan, ailesine dönmek istemediğini, zorla değil kendi isteğiyle Mehmet Keskin'e gittiğini belirtti. 7 Aralık Perşembe günkü canlı yayına katılan anne Emine Gürdoğan ve ablası Zeynep Gürdoğan, kızlarını tanıyamadıklarını ve Mehmet Keskin'in kızlarını tehdit etmiş olabileceğini söyledi. Mehmet Keskin'in eşi Büşra Keskin de canlı yayına bağlanarak eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini ama asla bu kişinin Özge olabileceğini düşünmediğini anlattı. İki çocuklarının olduğunu belirten Büşra Keskin, "Ben boşanmak istiyordum ama 2 yaşındaki kızımı alıp kaçırırım diye beni tehdit ediyordu. Beni aldattığından şüpheleniyordum. Ayrılma isteğimi asla kabul etmiyordu" dedi. Eşinin ve Emine Gürdoğan'ın iddialarına yayına bağlanarak cevap veren Mehmet Keskin, "Özge'yi zorla yanımda tutmuyorum. Ben kimsenin evine girip, fotoğraf çekip, cinsel saldırıda bulunacak biri değilim. Bu konuyla ilgili şikayetçi olacağım" dedi. Üst komşusuyla kaçan 18 yaşındaki Melis Özge Gürdoğan bulundu!

muge-anli-ust-komsu-melis-ozgen4Müge Anlı'nın sorusuna zor yanıt veren Mehmet Keskin, "Kendimi kötü hissederdim ama ben kimseyi zorla bir yere götürmedim." dedi.
Kızının zorla tutulduğunu düşünen anne Emine Hanım canlı yayında feryat ederek, "Kaç kere karısına şiddet uygularken kızımla elinden aldık, kızımın psikolojik sorunları var" dedi.

muge-anli-ust-komsu-melis-ozgen3Mehmet Keskin'in iki kız çocuğu olduğunu söyleyen Müge Anlı, "Senin kızını bu şekilde kaçırsalar, bir baba olarak ne hissedersin?" diye sordu.
18 yaşına girdikten sonra kaçırıldığı öne sürülen Melis Özge Gürdoğan da yayına bağlandı ve hakkındaki iddialara açıklık getirdi. Hayatından memnun olduğunu söyleyen Melis Özge Gürdoğan, "Ben aradım konuştum ailemle, onların haberi vardı. Ben kaçırılmadım, bir şey de kullanmıyorum, her türlü teste hazırım. Geri dönmek de istemiyorum" dedi.”

Kaynak : atv.com.tr

Editör: Arda Yavuz