s-f6ee6773fd2e2a00c27ff6979feeb93324becf0bAntalya’da kurye olarak çalışan, 32 yaşında olan Ali Diken’den haber alamayan acılı aile, önce polise daha sonrada Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Programa başvuran aile sayesinde iki cinayet birden aydınlığa kavuşmuştu. Katil zanlısı, programa konuk olan arkadaşı çıktı. Her sabah milyonları ekrana kitleyen Müge Anlı ile Tatlı sert, ATV ekranlarında izleyenleri ile buluşmaya devam ediyor. Kayıpları bulan, cinayetleri çözmeye çalışan programda yine bir katil zanlısı ile ekranlara kitledi. Bu seferki katil zanlısının bulunuşu, bir süredir konu olarak işlenen, Ali Diken olayında ortaya çıktı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir süredir aranan Ali Diken cinayeti konuşuluyordu. Ali Diken cinayeti ile ilgili müge anliiprograma konuk olan Zeynel isimli kişinin Ali Diken’in zanlısı ortaya çıktı. Müge Anlı, Zeynel’in Ali Diken’in katili olduğunu açıkladığında stüdyodaki seyirciler ve ekran başındaki izleyiciler şaşkına döndü. Zeynel’in daha öncede cinayet işlediğini duyuran Müge Anlı izleyenleri bir kere daha şok yaşadılar. 
Peki Olay Nasıl Gelişmişti?
Ali Diken’i bulmak için, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran merhum Ali Diken’in ailesi, Ali Diken’in cinayete kurban gittiğini program aracılığı ile öğrenmişti. Programa konuk olarak da katılan Zeynel adlı kişinin şüpheli hareketleri polisin dikkatinden kaçmadı. Zeynel’in kaçmaya çalışırken yakalanması, şüpheli tavırlarından işkillenen polisleri haklı çıkardı.müge anlı  Kaçmaya çalışırken yakalan Zeynel adlı zanlı, cinayeti polise itiraf etti.
  Zanlı Zeynel’in tutuklanmasının ardından eşi İlknur’un polislerle konuştuğunu dile getiren Müge Anlı, eşi Zeynel’in, ağustos ayında kaybolan kız kardeşini öldürdüğünü, çevre eşrafına da hamile olduğu için kaçtığı hikayesini anlattığı ileri sürülmüştü. 
Ali Diken’i küfür ettiği gerekçesiyle öldürdüğünü itiraf eden zanlı Zeynel, Ali Diken’in cansız bedenini gömdüğünü itiraf etmiş, polis ekipleri Ali Diken’in cansız bedenine ulaşmak için, olay yerini incelemeye almış, bir cansız bedene ulaşmıştı. Başka cesetlerinde olma şüphesiyle kazıya devam edildiği açıklanmıştı. 
Hem baldızını hem de motokurye olarak çalışan arkadaşı olan Ali Diken’i öldürdüğü gerekçesiyle, iki cinayetle tutuklu yargılanan Zeynel, cezaevine gönderildi. 

Bir Ton Petrol Karadeniz'e Sızıyor! Bir Ton Petrol Karadeniz'e Sızıyor!

Haber : Duygu Saral 

Editör: Arda Yavuz