Ezel dizisinden etkilenerek ismini Ezel ile değiştiren Ömer Can Aslanhan, kanser tedavisi gören yengesinin tedavi parasını yediği gündeme bomba gibi düşmüş, izleyenleri şaşırtmıştı. Kanser tedavisi gören yengesinin ölümü üzerine programa bağlanan Ömer Can Alanhan, konu ile ilgili iddialara yanıt vermeye çalıştı. Yengesinin ölümü üzerine, bağlandığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında acısını ifade etti. 

Kayınbiraderi Ezel'in tedavi parasını harcadığı gerekçesiyle Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen Tuğba Aslanhan kansere yenik düşerek hayatını kaybetti.Tatlı Sert programına bağlanan Ezel’e konu ile ilgili  Müge Anlı şu ifadeleri kullandı: "Allah akıl fikir versin, Ezelciğim günaydın. Başın sağ olsun" öncelikle diyerek genç adamı, canlı yayına bağladı.

Ezel konu ile ilgili böyle olsun istemezdim, Allah Rahmet eylesin, Abimi aradım, ulaşamadım, telefonlarıma vakmıyor, ben çalışıyorum gibi ifadelerle kendini savunmaya çalıştı. 

Yengesinin Cenazesine katılmayan Ezel, Böyle olsun istemezdim söylemine yer verirken, Müge Anlı “ Senin haberin olmadı heralde, Cenazede gözler seni aradı” ifadesine yer verdi.  muge-anli-yenge-para (3)

Polonya’da 35 Bin Çiftçi İle Protesto Polonya’da 35 Bin Çiftçi İle Protesto

Ezel’e Katil Damgası
Antalya’da olduğunu açıklık getiren Ezel, Müge Anlı’nın Senin orada ne işin var sorusuna karşılık şu cevabı verdi: “"Benim burada arkadaşlarım var Müge Hanım. Onlar iş alıp iş veriyor. O yüzen onların yanına geldim çalışmaya. 4 ayrdır buradayım. Konteynerde kalıyorum. Kalacak yerim yok, evim yok. Patronlar bana yer verdi. Orada hem çalışıyorum hem de kalıyorum. İnsanlar beni katil olarak suçluyor. Ama ben ne katil ne de dolandırıcıyım. Sosyal medyada çok tepki alıyorum. 'Hırsızdın, şimdi katil oldun!' diye yorumlar geliyor. Ben böyle olsun istemezdim gerçekten." 

Müge Anlı Katılmadı ama!

Müge Anlı, yapılan yorumlara katılmadığını belirtirken, sonradan ismini Ezel olarak değiştiren Ömer Can için şu açıklamalara yer verdi, 
"Yaptığını doğru bulmuyorum, bunu en başından beri söylüyorum zaten. Ama sonuçta o tedavisini gördü. Hata yaptın sen de.”

Ezel’in amacı Parasına Para katmaktı, Tedavi Parası Olduğunu Bilmiyormuş

Yengecisinin tedavi parasını Bitcoin’e girdiğini ifade eden Ezel, "Amacım onların parasını kullanmak değil katlamaktı ama beceremedim. Elime yüzüme bulaştırdım. Yapamadım işte." ifadelerinin ardından,  “Yatırım yaptım ama zarar ettim. Tedavi parası olduğunu bilmiyordum. Onları zor durumda bırakmak değildi amacım." dedi.
Ezel daha sonradan abisine Canlı Yayın aracılığıyla seslendi: "Baş sağlığı diliyorum. Üzmesin kendini. Ellerinden öperim. Ben hepsini çok seviyorum."muge-anli-yenge-para (1)

PEKİ MERHUME TUĞBA MÜGE ANLIDAN NE TALEP ETMİŞTİ?

Tuğba - Mehmet Aslanhan, Müge Anlı ile Tatlı Sert Programından, yardım istemek için stüdyoya gelmişti.
Kenan İmirzalıoğlu’nun ekranlara kitleyen kültleşmiş dizisinin karakteri olan Ezel ile değiştiren Ömer Can Aslanhan, kanserle mücadele eden yengesinin tedavi için zarzor birikim yaptığı 300 bin TL'yi alarak kayıplara karışmış, daha sonra da ortaya çıkıp paranın tamamını harcadığını dile getirmişti.

Tedavi parasını Bitcoin’de parayı katlamak ile aldığını, tedavi parası olduğunu bilmediğini ifade etmiş olan Ezel, o dönemde, Oyuncu olma hayalinin olduğunu, parayı yatırım amaçlı kullandığını, hayalleri gerçekleşmeyince de parayı Antalya’da otellerde yediğini ifade etmişti. Oyunculuk hayali olan Ezel’e, ajansa yazdırılırken kanser hastası yengeye yardım eli uzatılmıştı. Tuğba hanım kansere yenik düşerken, kardeş Ezel abisine canlı yayına bağlanarak baş sağlığı diledi. 

Editör: Arda Yavuz