Netanyahu'dan protestoculara hakaret etti! Netanyahu'dan protestoculara hakaret etti!

Bir Çocuk babası Yusuf Kavuk’u bulmak için, ATV ekranlarında milyonların izlediği Müge Anlı ile Tatlı Sert programına kardeşleri başvuruda bulunmuştu. Kavuk ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı.

3 Temmuz günü Bursa’da kaybolduğu iddia edilen Yusuf Kavuk’u, en son gören kişinin Harun olduğu ortaya atılmıştı. Kavuk’un kız arkadaşı Derya adındaki şahısta şüphelinen kişiler arasında yerini almıştı.
 

Yusuf Kavuk henüz bulunamamışken hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Bursa’da kaybolduğu bilinen Kavuk’un abisi tarafından, Yusuf Kavuk’un kaybolmasıyla ilgili şüphenilen şahısların, Yusuf’un kız arkadaşı olduğu iddia edilen Derya, Derya’nın annesi ve kardeşi, Harun isimli kişiler gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan Harun’un bir tek savcıya ifade vereceği gelen iddialar arasında.
 

Müge Anlı, 4 Ocak Perşembe günü, Yusuf Kavuk'un ağabeyinin de katıldığı bölümde son dakika gelişmelerini açıkladı. Aile tarafından Yusuf'un kız arkadaşı olduğu bildirilen Derya, Derya'nın annesi, kardeşi, kuzeni ve Harun isimli kişi gözaltına alındı.

muge-anli-tatli-sert

Editör: Arda Yavuz