Tost çeşitleri, gözleme çeşitleri, sandviç çeşitleri ve patso çeşitleriyle ürün yelpazesini bir hayli geniş tutan “Yalova Tostçusu” müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya özen gösteriyor. Kaşarlı tost, Ayvalık tost, sucuklu tost,kavurmalı tost, çikolatalı tost, sosisli patso, sade patso, kıymalı gözleme, kaşarlı gözleme gibi çeşitleriyle müşterilerinin tercihine göre hazırlanıp servis ediliyor.

Girişimcilik hikayesini Yalova gazetesine anlatan eski voleybolcu Burak Can Akyıldız geçirdiği talihsiz kaza sonucu spor hayatına veda ederek şimdilerde yeni açtığı tost dükkanında kendi işinin patronu oldu. 5 metrelik bir iskeleden düşen ve yaralanan Burak Can Akyıldız bileğinin kırılması sonucu uzun süren tedavi süreçlerinin ardından voleybol kariyerini noktalamak zorunda kaldı.

yalova-tostcu-lezzet-hizmet-vatandas (4)İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un eski oyuncusu Burak Can Akyıldız şunları dile getirdi: “Babam inşaat sektörüyle uğraşıyor. Hafta sonu maçlarımın olmadığı bir gün ona yardıma gittim. Çalıştığımız 5 metrelik iskele devrilince bende yere düştüm. Bileğim kırıldı. 1.5 yıla yakın bir tedavi gördüm. Voleybol kariyerime sakatlığım nedeniyle devam edemedim. Bu zaman içerisinde farklı işlerde de çalıştım. Daha sonrada girişimci olmaya karar verip 15 Kasım 2023 tarihinde tost dükkanımızı Yalovalılarla buluşturduk. Çeşitlerimizin yarısı mevcut yarısıda ilerleyen zamanlarda olacak. Şu anda talebe göre ilerliyorum. 08.00- 23.00 saatleri arasında hizmet veriyoruz. Şu anda kurye hizmetimiz mevcut değil, ilerleyen zamanlarda olacak inşallah. Bu dükkanı açma sebebimiz öğrenci kesime hitap etmek. Çünkü öğrenci denildiği zaman kalitesiz ürünler kullanıp maksat karın doyursun diye düşünerek hareket edenler olabiliyor. Ama benim amacım birinci kalite ürün kullanarak tamamen güzel bir hizmet vermek. Fiyat aralığımız 50 ila 100 tl arasında değişiyor. Menü halinde de satışımız var. Örneğin; yarım ekmek tost, patates kızartması ve içecek. Müşterilerimiz burada kaliteli bir tost yiyecek” dedi.

İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı İl İstihdam Mesleki ve Eğitim Kurulu Toplandı

İrtibat Numarası: 0544 177 82 86

@yalovatostcusu77

HABER/ RÜMEYSA ŞAHİN

yalova-tostcu-lezzet-hizmet-vatandas (2)yalova-tostcu-lezzet-hizmet-vatandas (1)

Editör: Arda Yavuz