Nilüfer Belediye Futbol Kulübü 5’de 5 yaparak 15 puanla liderliğini sürdürdü.  Bursa ekibini 2 puan geriden 13 puanla Yeşilovaspor, 11 puanla Burhaniye Belediyespor ve 10 puanla Arifiye Kalaycılar takımları takip ediyor. Bir diğer temsilcimiz Altınova Belediyespor ise bu haftayı 7 puanla yedinci sırada kapattı. Küme düşme hattını ise 1’er puanla Bigaspor ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor oluşturdu.

Beşinci haftada Yalova derbisi heyecanı yaşandı. Altınova Belediyespor evinde Yeşilovaspor’u ağırladı. Kıran kırana geçen 90 dakikayı konuk ekip 2-1 kazanarak şampiyonluk yolunda yoluna dolu dizgin devam etti.

Başkan Gürel Başarılı Karatecileri Kutladı Başkan Gürel Başarılı Karatecileri Kutladı

Lider Nilüfer Belediye Futbol Kulübü, Çanakkale deplasmanında Bigaspor engelini 5-0’lık skorla geçti. Burhaniye Belediyespor ile Yeni Çanspor sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrılırken, Görükle İpekspor deplasmanında Arifiye Kalaycıspor evine 2-0’lık galibiyetle döndü. Sakarya derbisinde Karasuspor ile Hendekspor ve Doğugücü Futbol Kulübü ile Eti Maden Eti Futbol Kulübü takımları 1-1 berabere kaldılar. Son sıraya demir atan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor evinde Mustafakemalpaşa Belediyespor’a 3-1 boyun eğdi. Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta altıncı hafta müsabakaları 19 Kasım Pazar günü oynanacak ve tüm maçlar 14:30’da start alacak.

yalova-bursa-yesilova-nilufer-futbol-mac-gol-zirve-takip (2)yalova-bursa-yesilova-nilufer-futbol-mac-gol-zirve-takip (1)

Editör: Arda Yavuz