Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Yalova’da, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi başında ilan edilen Yalova Eğitim Geliştirme Stratejisi(YEGES) kapsamında birçok etkinlik gerçekleştiriliyor. Birbirinden farklı okullar bu proje kapsamında eğitim ve öğretim faaliyetleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Yalova Güzel Sanatlar Lisesi örnek bir olaya imza attı. 
Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, YEGES kapsamındaki “Resimlerle Şifa” projesi ile Okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni Esma Özgür rehberliğinde Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. Öğrenciler, hastane duvarlarına resim yaparak hem keyifli bir zaman geçirdiler hem de hastane ortamını güzelleştirdiler.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-il-milli-egitim-mudurluk-yeges-guzel-sanatlar-lise-ogrenci-resim-hastane (5)yalova-il-milli-egitim-mudurluk-yeges-guzel-sanatlar-lise-ogrenci-resim-hastane (3)yalova-il-milli-egitim-mudurluk-yeges-guzel-sanatlar-lise-ogrenci-resim-hastane (2)yalova-il-milli-egitim-mudurluk-yeges-guzel-sanatlar-lise-ogrenci-resim-hastane (1)

Editör: Arda Yavuz