Ziyaretlerde konuşan Başkan Oral, “Altınova’mızda dünya markası tersanelere sahip olmaktan gururluyuz. Tersanelerimiz; yerli ve milli üretimleriyle, teknolojisiyle,  ülke ekonomisine ve istihdama katkısı ile göğsümüzü kabartmaktadır” ifadelerini kullandı.
Tersane yöneticileriyle görüştü
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral; Beşiktaş Tersanesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Murat Bener, GEMAK Tersanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ragıp Kahraman, KARMARİN Tersanesi Tersane Müdürü Ömer Faruk Bakkaloğlu ve Sanmar Tersanesi Tersane Operasyonları, Yatırımlar ve Kamu İlişkileri Direktörü Ali Tunalı’yı ziyaret ederek, kendileriyle görüş alışverişinde bulundu.
“Dünya markası tersanelere sahibiz”
Ziyarette konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Altınova’mızda dünya markası tersanelere sahip olmaktan gururluyuz. Tersanelerimiz, ülke ekonomisine ve istihdama katkısı ile göğsümüzü kabartmaktadır. Özellikle ilçemizdeki tersaneler, ihracata ve vergi sıralamalarında üst sıralarda yere almaktadır. Bu da bizim için gurur kaynağıdır” ifadelerini kullandı.

Fazlaca, Kara Savaşları'nın 109. Yıl Dönümünü Andı Fazlaca, Kara Savaşları'nın 109. Yıl Dönümünü Andı

yalova-altinova-belediye-baskan-tersane-bolge-ziyaret(4)yalova-altinova-belediye-baskan-tersane-bolge-ziyaret(2)yalova-altinova-belediye-baskan-tersane-bolge-ziyaret(1)

Editör: Arda Yavuz