Oyuncularının ve teknik ekibin ellerinden gelenin en iyisini yaptığını ancak Gürespor’la oynadıkları son maçta bitime 3 salise kala çalınan faul sonrasında sezonu tamamladıklarını söyleyen Petorak, destek veren herkese teşekkür etti. 
Sezon boyunca ortaya koydukları performans ile otoriteleri şaşırttıklarını ifade eden deneyimli koç, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde liderlik koltuğunda oturan Semt77 Yalovaspor’a da kalan haftalarında başarılar dileyerek adını Süper Lige yazdıracağından emin olduğunu dile getirdi.
Yalova Vip Play Off Mucadele Omer Petorak Basantrenor Mac Degerlendirme (2)“Biz tüm otoriteleri şaşırtıp play-off’lara adımızı yazdırdık ”
HDI Sigorta Yalova VİP Başantrenörü Ömer Petorak,” Sezon başında kamuoyunun görüşü bu takım ligden düşer şeklindeydi. Ancak biz tüm otoriteleri şaşırtıp play-off’lara adımızı yazdırdık. Gürespor ligi üçüncü bitirdi. Hem kadro hem oyuncu yapısı olarak bizden daha güçlü takımdı. İlk maçta da dayanmaya çalıştık ve 12 sayıyla kaybettik. Fark önemli değildi, çünkü ikinci maçı burada oynayacaktık ve kazanmamız durumunda seri üçüncü maça kalacaktı. Oyuncularım ellerinden geleni yaptılar ancak basit hakem hataları neticesinde uzatma çeyreğinin bitimine 0.3 saniye kala çalınan faulle maçı kaybetmiş olduk. Sezon başı beklentilerin üstüne çıktığımız için mutluyuz daha fazla ileriye gidemediğimiz için de üzgünüz. Tüm sporcularıma ve çalışma arkadaşlarıma, başkanımıza destekleri için teşekkür ederiz. Biz ligi burada noktaladık ancak Yalova’nın erkek basketbol takımı Semt77 Yalovaspor, yoluna doludizgin devam ediyor. Onlara da Süper Lig yolunda başarılar diliyorum. İnşallah üst lige çıkarak Yalova’yı Süper Lig’de en iyi şekilde temsil eder” şeklinde konuştu. 

Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi

Yalova Vip Play Off Mucadele Omer Petorak Basantrenor Mac Degerlendirme (1)

Editör: Arda Yavuz