Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

Yalova futbolunun tanınmış spor adamlarından Özcan Sert’in yeni takımı belli oldu. Bu sezon Yeşilovaspor ve Altınova Belediyespor’un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta yer alan Doğugücü Futbol Kulübü’nde görev yapan Sert, Bursa ekibiyle yollarını ayırdıktan sonra Belediye Bolvadin Termal Belediyespor’a imzayı attı. Afyonkarahisar ekibi bir süre önce İsmail Aksu ile yollarını ayırırken, deneyimli isim Yeşilovaspor’un başına geçmişti.
Yalovagücü’nü çalıştırarak antrenörlük kariyerine başlayan başarılı teknik adam bir dönem Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil eden Kadıköyspor’un da başına geçmişti. Başarı basamaklarını adım adım atlayan Sert, Darıca Gençlerbirliği, Bandırmaspor, Belediye Kütahyaspor, Bursa Yıldırımspor ve Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’da teknik direktör Mustafa Er’in ekibinde yardımcı antrenörlük görevinde bulunmuştu. Doğugücü’nün başında olduğu dönemde Özcan Sert 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, 7 maçta kalesini gole kapadı. 
Bolvadin Termal Spor Ailesine Hoş geldin Özcan Sert mesajıyla kulüpten yayınlanan açıklamada,” Kulübümüz BAL Ligi 4. Grup ikinci yarı hazırlıkları kapsamında teknik sorumlu Özcan Sert ve ekibi Yardımcı Antrenör Burak hızlıoğlu, Kaleci Antrenörü Oğuz Elban ve Kondisyoner Doğuşhan Özhan ile anlaşma sağlamıştır. Hocamıza ve ekibimize başarılar diliyor, kırmızı siyah renkler altında uzun yıllar ve nice şampiyonluklar temenni ediyoruz” ibareleri yer aldı.

Editör: Arda Yavuz