Özel Yalova Hastanesi Kafeteryasında  düzenlenen kokteylde, Özel Yalova  Hastanesi'nin tüm doktor ve çalışanları müzik eşliğinde yılın yorgunluğunu attılar. Ekinliğe tüm hekimlerin  yanı sıra; Genel Müdür Fatih Ökten , Finans Müdürü Hüseyin Ateş , Başhekim Ercan Tutal ve Başhekim Yardımcısı Caner Torunlar da katılarak konuklarla ilgilendiler.

Genel Müdür Fatih Ökten ''2014 yılının son günlerini yaşıyoruz.Her geçen gün hastanemizde daha iyi tedaviler yapılmakta,yapılan tedavinin ve hizmetin kalitesi sürekli artmaktadır.Sağlık hizmetinin kalitesi ve hasta memnuniyeti hedeflerimizin başında gelmektedir.3. basamak Yenidoğan ve Yoğun Bakım ünitelerimizde verdiğimiz hizmet ile Yalova ili ve bölgemizde ilkleri yaşıyoruz.Teknolojik alt yapımız, hizmet ve tedavi kalitemizi bölgenin en iyi hekim kadrosu ile sağlıyoruz.İlimizde ilk kez organ nakli için donör sağladık,hem de iki kez.Bu vesile ile emeği geçen doktorlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ederim.Yeni yılda bunların yanına yeni tedaviler,yeni uygulamalar koyacağız.Planlarımız içerisinde; Kalp damar cerrahisi ve girişimsel anjio, girişimsel radyolojik işlemlerin yapılması da var.

2015 yılında multi disipliner bir yaklaşım ile hastalarımıza en yüksek seviyede ve kalitede sağlık hizmeti vermek,hastane yatak sayımızı ve kapasitemizi arttırmak, teknolojik yatırımlara devam ederek hızla büyüyen yapımızı ve heyecanımızı birleştirmek istiyoruz.Bunu gerçekleştirmek için hep birlikte daha çok çalışacağız, daha çok yorulacağız.

Bunu sağlayabilecek tecrübe ve kaliteli kadroya sahip olduğumuza inancım tamdır.Sizlerle çalışmaktan dolayı gurur duyuyorum.

Yeni yılın başta ailenize ve sevdiklerinize "Sağlık,Mutluluk ve Huzur" getirmesini temenni ediyorum''dedi.

 

Editör: TE Bilişim