Türkiye Güreş Federasyonu’nun altyapı çalışmaları kapsamında 14-15 Yaş Minik Erkekler Serbest Greko-Romen Güreş Temel Hazırlık Kampına katılan sporcular Termal’de sıkı bir şekilde çalışıyor. Fen Lisesi ve Termal Orta Okulunda yapılan çalışmaları Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, kamp müdürü ve Yalova Güreş İl Temsilcisi Selim Acar ve Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün Milli antrenörü Murat Gençtürk ziyaret etti.
6 Ağustosta başlayan ve 20 Ağustosta son bulacak kampta 132 sporcu yer alırken, 2 teknik direktör ve 12 antrenör görev yapıyor.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan,”  Geleceğin şampiyonlarını kamp müdürü ve Güreş İl Temsilcimiz Selim Acar ve güreş antrenörümüz Murat Gençtürk ile ziyaret ederek başarılar diledik. 14-15 Yaş Minik Erkekler Serbest Greko-Romen Güreş Temel Hazırlık Kampına katılacak sporcularımızın azimli çalışmaları sonucunda başarıya ulaşacaklarına olan inancımız tam, kamp süresinde antrenör ve sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim