Yeşilovaspor’un zirve yürüyüşü devam diyor. Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta şampiyonluk savaşı veren Yeşil Mavili ekibimiz 7. Haftada Burhaniye Belediyespor’a konuk olurken, mücadeleyi 4-3 kazanarak Yalova’ya 3 puanla döndü.
Mücadelede harikalar yaratan Yalova ekibinin üstün oyununa hakem Muhammed Seyda Demirel’in iki uydurma penaltısına karşın kazanıp liderliğe göz kırpmaya devam etti. Mehmet Seçkin’in ekibinde galibiyet golleri Ramazan Aydın, Hakan Öztürk(2) ve İlker Avşeren’den geldi. 
Burhaniye Spor Toto Stadyumunda oynanan karşılaşmada Muhammed Seyda Demirel, Doğukan Korkmaz ve Alperen Enes Şanlı hakem üçlüsü görev yaptı. İki takımda maça etkili başladı. Karşılaşmanın 14. Dakikasında Balıkesir temsilcisi Abdulkadir Oruçoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti.
Ancak temsilcimiz bu gole çabuk reaksiyon verdi. Yeşilovaspor dakikalar 29’u gösterdiğinde Ramazan Aydın’la 1-1 eşitliği yakaladı.
İlk yarının son bölümlerinde baskısını iyiden iyiye arttıran Yeşil Mavili ekibimiz 45+1’de ve 45+3’de yıldızı Hakan Öztürk’ün birbirinden şık iki golüyle devreye 3-1 üstün gitti.
İkinci yarının büyük bölümü dengeli geçti. Ancak uzatma dakikaları ise nefes kesti. 90. Dakikada Burhaniye kazandığı penaltıyı Kadir Kaya ile gole çevirdi. Bu golden sadece 1 dakika sonra Yalovalı yıldız İlker Avşeren takımının dördüncü golüne imzasını attı. 90+8’de ise Burhaniye Belediyespor bir kez daha penaltı kazanıp Kadir Kaya’yla gole çevirmesine karşın Yeşilovaspor maçı 4-3 kazanmayı başardı. 

Paşakent Dört Köşe! Paşakent Dört Köşe!

yalova-yesilova-burhaniye-bolgesel-amator-lig-futbol-penalti

Editör: Arda Yavuz