Erkeklerde 6, kadınlarda 4 olmak üzere toplam 10 takım ve 150 sporcunun katılımıyla Başkent-1 Plajı’nda gerçekleştirilen organizasyonun ilk günü nefes kesen maçlara sahne oldu. Bu yıl 2.’si düzenlenen turnuvanın başlangıcını Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele gerçekleştirdi. Turnuvada Kaplan Team, Kutrupizm, Çiftlikköy Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, Marmara Pendik Hentbol takımları erkekler kategorisinde, Defne A Takımı, Defne B Gençler, Marmara Üniversitesi ve Uludağ Üniversitesi takımları ise kızlar kategorisinde şampiyonluk mücadelesi verecek.

Birinci günün ardından ise organizasyonda yer alan sporcularla birlikte Özdilek’te kahvaltıda bir araya gelen Başkan Adil Yele, sohbet edip plaj hentbolu hakkında bilgi aldı.

Plaj Hentbolunda Büyük Heyecan (8)

“Sporun, dostluğun ve güzel rekabetin keyfini yaşayacağız”

Başkan Yele,” Bu yıl 2.’sini düzenlediğimiz Plaj Hentbolu Turnuvamızın ilk atışını yaparak heyecanı hep birlikte başlattık. Başkent 1 sahilimizde üç gün boyunca sporun, dostluğun ve güzel rekabetin keyfini yaşayacağız. İlçemize gelen tüm takımlarımıza hoş geldiniz diyor, her birine başarılar diliyorum. Tribündeki hemşehrilerimize ise destekleri için teşekkür ediyorum. Güzel bir turnuva olsun” açıklamasında bulundu.

Plaj Hentbolunda Büyük Heyecan (7)

Erkek Müsabakaları 1. Gün Sonuçları Şöyle;

Kutrupizim:1-Çiftlikköy Belediyesi:2

Marmara Pendik Hentbol:2-Nilüfer Belediyesi:0

Kutrupizim:2-Kaplan Team:0

Plaj Hentbolunda Büyük Heyecan (9)

Kadın Müsabakaları 1. Gün Sonuçları Şöyle;

Sivas’ta, Yalova Rüzgarı Esti
Sivas’ta, Yalova Rüzgarı Esti
İçeriği Görüntüle

Defne(B):0-Bursa Uludağ Üniversitesi:2

Defne(A):2-Marmara Üniversitesi:1

Defne(A):2-Defne(B):0

Marmara Üniversitesi:0-Bursa Uludağ Üniversitesi:2)

Kaynak: Haber Merkezi