Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Yalova Group Belediyesporlu oyuncular Bandırma Kırmızı maçında ki galibiyet primlerini Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği'ne bağışladı. TBL ekibi daha öncede Bandırma Kırmızı maçında elde edilen seyirci gelirini şehit ailelerine vermişti.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Mustafa Ürkmez Yalova Group Belediyesporlu oyuncularla kulüp tesislerinde bir araya geldi.
Yalova Group Belediyespor’un kaptanı Cihan Deliçay, Bandırma Kırmızı maçında ki primlerini Ürkmez’e vererek şehit ve gazi ailelerine destek oldu.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman,” Geçtiğimiz haftalarda oynanan Yalova Group Belediyespor basketbol takımımız ve Bandırma Kırmızı Basketbol Takımı arasında gerçekleşen müsabakanın geliri şehit ailelerine verilmişti. Yine güzel bir olaya imza atan basketbolcularımız, maç sonrası aldıkları primleri şehit ailelerine destek olmak amaçlı bağışladılar. Takım kaptanımız Cihan Deliçay, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Mustafa Ürkmez’e prim çekini teslim etti. Bu anlamlı davranışta bulunan takım oyuncularımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim