TÜBİTAK 4006. Bilim Fuarı’nın 2.’si  Rahmi Tokay Ortaokulunda öğretmenlerin desteği ile öğrencilerinin hazırladığı 30’u aşkın proje ile gerçekleştirildi.
Fuar açılışına Yalova Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tosun, Müdür Yardımcısı Ahmet Aydın, Eğitim Bir-Sen Başkanı Uğur Hakan Tan, Halime Paşa Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Fırat Sarıkaya ve Okul Müdürü Adem Aykan ve veliler katıldı.
Fuar program kapsamında 2. Sınıf öğrencileri, öğretmeleri Tuba Gülsün eşliğinde Dünya Barışı gösterileri ile büyük bir beğeni kazandı. Önceki yılda düzenlenen bilim fuarında farklı olarak ortaokul öğrencilerinin yanı sıra Rahmi Tokay 2-3 ve 4. Sınıf öğrencileri de yaptıkları özgün projelerle fuara destek verdiler.
Tokay Ortaokulu Okul Müdürü Adem Aykan, "Başta fuarımızın açılışını onurlandıran Yalova Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Tosun ve idarecileri teşekkür ediyorum. fuar kapsamında özverili çalışmaları ile öğrencilere rehberlik eden tüm okul personelimize, velilere ve öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim