Yalova Tenis Spor Kulübü tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Atatürk ve Yürüyen Köşk Hafta sonu Master Tenis Turnuvası çeşitli illerden gelen 135 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuvada sporcular, Atatürk’ün ve Yürüyen Köşk’ün hatırasına yakışır şekilde mücadele etti.

Turnuvanın kapanış töreninde konuşan Yalova Tenis Spor Kulübü Başkanı Ünsal Kıran, turnuvanın kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirterek, “Yalova’ya olan sevgisini ‘Yalova benim kentimdir’ diyerek tescilleyen Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ve yine O’nun talimatıyla yanındaki ağacın bir dalı kesilmesin diye raylar üzerinde yürütülen çevrecilik abidesi Yürüyen Köşk’ün adını vererek bu yıl yedincisini düzenlediğimiz bu turnuva bizler için büyük gurur kaynağıdır. Hem Atatürk’ün hatırasını yaşatmak hem de O’nun yeşile ve doğaya ne kadar önem verdiğini gelecek nesillere aktarmak adına ‘Atatürk ve Yürüyen Köşk’ turnuvasını gelenekselleştirdik. Turnuvamızda bu yıl 135’in üzerinde sporcu katılım sağladı. Turnuvamızda yer alan tüm sporculara şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederiz” dedi.

Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Volkan Dadaloğlu, Yalova Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Candan Yılmaz, kulüp yönetim kurulu üyeleri verdi.

Raketler Atatürk ve Yürüyen Köşk Turnuvasında Ter Döktü (4)Raketler Atatürk ve Yürüyen Köşk Turnuvasında Ter Döktü (3)Raketler Atatürk ve Yürüyen Köşk Turnuvasında Ter Döktü (1)

Editör: Rümeysa Şahin