KOM Dolandırıcılara Geçit Vermedi! KOM Dolandırıcılara Geçit Vermedi!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;
17 Şubat Cumartesi günü Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Sahil Mahallesinde silah atıldığı ihbarı üzerine intikal edilen A.Ç. G.Ş. T.D. isimli şahısların bulunduğu olay yerinden bir adet üzerinde Çekoslavakya yapımı olduğu ibaresi bulunan Model75 marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 14 adet fişek ele geçirildi. 
18 Şubat Pazar günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 49*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan K.K. isimli şahıstan 1 adet Sarsılmaz marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 50 adet fişek ele geçirildi.
18 Şubat Pazar günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 45*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan S.E. isimli şahıstan 1 adet Sıgsauer marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 8 adet fişek ele geçirildi.
Şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldı.
Yalova İl Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada, “Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir” ifadelerine yer verdi.

Editör: Arda Yavuz