Yalova Uygulama Oteli’nde yapılan kahvaltılı buluşmaya Saadet Partisi 28. Dönem İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Celal Korkmaz, Saadet Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanı Kazım Demir ile Gelecek Partisi Yalova İl Başkanı Kürşat Emre Çandır, STK ve dernek başkanları ile basın mensupları katıldı.
Saadet Partisi Yalova İl Başkanı Celal Korkmaz, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında “Kıymetli misafirlerimiz, kıymetli başkanlarımız yapmakta olduğumuz programımız genel merkezimizin bir programı. 81 ilde, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızla konuşma programlarımız aynı anda bu ay sonunda kadar devam ediyor. Bugün Yalova’daki programımızı icra ediyoruz milletvekillerimizle. Maksadımız milletvekilimizi halkımızla, milletimizle buluşturmak. Yerelde önerileriniz ve görüşlerinizi alıp genel merkezde ve meclise vekilimizin kanalıyla meclise taşımak. Bütün arzu ettiğimiz hadise bu. Burada hiçbir şekilde, herhangi bir tavır sergilenmeden hiçbir siyasi partinin çalışmalarına dem vurmadan, sadece halkımızın ihtiyaçlarını, bölgemizin ihtiyaçlarını, Yalovamızın ihtiyaçlarına vesile olacak bir çalışmayı ortaya koyabilir miyiz diye böyle bir toplantı icra ettik. Ben sizlere katılımlarımızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Davetimize icabet etiniz. Ne iyi ettiniz, hoş geldiniz tekrar.”

Tuğba ALTIN/Haber


Saadet Partisi’nden Medya ve STK Buluşması (4)Saadet Partisi’nden Medya ve STK Buluşması (3)Saadet Partisi’nden Medya ve STK Buluşması (2)

Editör: Rümeysa Şahin