Yalova TOBB MTAL Öğretmenleri Okuma Grubu Kitap Tahlili İçin Bir Araya Geldi Yalova TOBB MTAL Öğretmenleri Okuma Grubu Kitap Tahlili İçin Bir Araya Geldi

Mehmet Okul Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen panele, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Prof. Dr. Cahit Külekçi, fakülte dekanları, akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Yalova Üniversitesi Genç Fizyoterapistler Kulübünün organize ettiği ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Geri'nin moderatörlüğünde gerçekleşen panele Mediko Sosyal Merkezi Hekimi Dr. Metin Sabuncu konuşmacı olarak katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Vefik Arıca, ilk yardım konusunda farkındalık oluşması için bu paneli düzenlediklerini ifade ederek, katılımcılara teşekkür etti.

Panelin moderatörlüğünü yapan Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Serdar Geri ise panelin açılış takdiminde 2019 yılında 4.3 milyon kişinin kaza ve yaralanma sebebiyle hayatını kaybettiğini belirterek, doğru ilk yardım müdahalesi olması halinde bunların yüzde 20'sinin hayatta kalabileceğine dikkat çekti.

Mediko Sosyal Merkezi Hekimi Dr. Metin Sabuncu da, gündelik hayatta ilk yardım gerektiren durumlarda yapılacak müdahaleleri gönüllü öğrenciler eşliğinde uygulamalı olarak katılımcılara anlattı.

Yoğun katılımın olduğu panel, soru cevap etkinliği ve katılımcılara teşekkür belgelerinin takdimi ile sona erdi.

yalova-universite-saglik-akademi-gun-panel-rektor-fizyoterapi (6)yalova-universite-saglik-akademi-gun-panel-rektor-fizyoterapi (4)yalova-universite-saglik-akademi-gun-panel-rektor-fizyoterapi (5)yalova-universite-saglik-akademi-gun-panel-rektor-fizyoterapi (2)yalova-universite-saglik-akademi-gun-panel-rektor-fizyoterapi (1)

Editör: Arda Yavuz