31 Mart günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden zaferle çıkan Adil Yele’nin yönettiği Çiftlikköy Belediyesi, ilçeyi yaz ayına hazırlamak ve mevcut sorunları çözebilmek adına yeni çalışmalar gerçekleştirirken, ilçedeki çocukları sevindirecek bir gelişme yaşandı. Belediye’nin sosyal tesislerinden biri olan Saklı Bahçe’deki çocuk parkına yeni oyuncaklar eklendi. Belediye Başkanı Yele, ilçedeki çocukların parktaki oyuncakların keyfini çıkardığı sırada tesislere geldi ve tamamlanan çalışma hakkında bilgi aldı.

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yele, “Saklı Bahçe Tesisleri’mizdeki çocuk parkımıza yeni oyuncaklar eklediğimizi büyük bir mutlulukla duyuruyorum. Çocuklarımızın keyifle ve güvenle oynayabilecekleri yeni oyun alanları oluşturduk. Tüm çocuklarımızı ve ailelerimizi parkımızdaki yeni oyuncakları keşfetmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yalova’da 5’inci Kattan Düşen Çocuğu Kivi Asması Kurtardı Yalova’da 5’inci Kattan Düşen Çocuğu Kivi Asması Kurtardı

Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Sakli Bahce Sosyal Tesis Oyun Park Oyuncak (3)Yalova Ciftlikkoy Belediye Baskan Sakli Bahce Sosyal Tesis Oyun Park Oyuncak (1)

Kaynak: Haber Merkezi