yalova-spor-futbol-esnafspor-yalovagucu-mac-sampiyon-U14 (1)Yalova’da amatöründe sayısız şampiyonluklara Yalovagücü bir yenisini daha ekledi. Altyapısından yetiştirdiği yıldızları Türk futboluna sunan Yeşil Beyazlı ekip son olarak U14 takımının elde ettiği başarıyla dikkat çekti. 2023-2024 sezonu kapsamında U14 Ligi B Grubunda yer alan Yalovagücü çıktığı 18 maçın 18’ini de kazanmayı başardı. 96 gol atan Yeşil Beyazlı ekip kalesinde sadece 3 gol gördü. 
yalova-spor-futbol-esnafspor-yalovagucu-mac-sampiyon-U14 (4)54 puan toplayan ve  en yakın rakibine puan farkı atan ve şampiyonluğunu haftalar öncesinde ilan eden Halil Görtay’ın öğrencileri şampiyonluk kupasına ise Esnafspor ile oynadıkları ve Enes, Uğur(2), Enes ve Emre’nin golleriyle 5-0 kazandığı maçtan sonra kavuştu. Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Osman Gençtürk Amatör Saha-1’de yapılan kupa töreni sonrasında genç yıldız adaylarına kupalarını teslim ederek Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi. 

Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

yalova-spor-futbol-esnafspor-yalovagucu-mac-sampiyon-U14 (5)yalova-spor-futbol-esnafspor-yalovagucu-mac-sampiyon-U14 (3)

Editör: Arda Yavuz