Şehit Sercan Yazar MTAL Okul Müdürü Sıddık OKAY “Bu bilgi yarışması yaşadığımız şehre bir ahde vefa projesi olmanın yanında, okulumuzun ortaokul öğrencileri tarafından gezilerek görülmesi gibi önemli bir başka işlevi daha vardır. Ortaokul öğrencilerimiz, okulumuzun meslek liseleri arasındaki farkını bizzat gezerek gördüler, güzel bir gün geçirdiler. Yarışma bahaneydi bugün burada  Yalova konuşuldu ;öğrenciler arasında birlik , beraberlik ve kardeşlik duyguları pekişti.” dedi.

Yalova Benim Kentimdir Yarisma Sehit Sercan Yazar Mtl(8)"YALOVA BENİM KENTİMDİR" projesine   katılım sağlayan ve jüride de destek veren  İl Kültür Müdürü Sayın Ziya Karatekin yaptığı değerlendirme konuşmasında “Okullar sadece akademik anlamda öğrenciye destek olmazlar, bu tür faaliyetlerin okullarımızda yapılması öğrencilerin sosyal yaşantılarına da birçok katkı sağlamaktadır. Önümüzdeki yıllarda da bu yarışma programının devam etmesini diliyorum ”  diyerek okul yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Yalova TOBB MTAL Başarıdan Başarıya Koşmaya Devam Ediyor Yalova TOBB MTAL Başarıdan Başarıya Koşmaya Devam Ediyor

Yalova Benim Kentimdir Yarisma Sehit Sercan Yazar Mtl(7)Yalova İl Milli Eğitim Müdürümü Halil İbrahim Akmeşe, yarışmada yaptığı konuşmada bilginin, araştırmanın ve yaşadığı şehre aidiyet geliştirmenin önemine değindi.

İl Genel Meclis Başkanı Sayın Hasan Soygüzel 'in, Eski Milli Eğitim Müdürümüz Sinan Bozoğlu'nun, Araştırmacı-yazar-halkbilimci Sayın Nuri Taner ‘in ,Yalova İl Milli Eğitim Müd.Yar. Uğur İnan'ın, Yalova Üniversitesi Öğretim Üyesi Cihan Yalvar 'ın katılımlarıyla destekledikleri “Yalova Benim kentimdir” Ortaokullar arası bilgi yarışmasında Şehit Talha Bahadır Ortaokul öğrencileri birincilik, Pyalepaşa Ortaokulu öğrencileri ikincilik, Özel Birey Ortaokulu üçüncülük ödülü aldılar. Yarışmaya katılan bütün öğrenci ve öğretmenlere katılım belgelerinin yanında değişik hediyeler takdim edildi.

Yalova Benim Kentimdir Yarisma Sehit Sercan Yazar Mtl(5)Yalova Benim Kentimdir Yarisma Sehit Sercan Yazar Mtl(2)Yalova Benim Kentimdir Yarisma Sehit Sercan Yazar Mtl(4)

Editör: Arda Yavuz