Normal sezonu dördüncü sırada bitiren Yeşil Kırmızılı ekibimiz, altıncı sıradaki Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler ile eşleşirken seride ki ilk maç bugün oynanacak. 90. Yıl Spor Salonunda 16:00’da başlayacak mücadelede Ozan Çakar, Taner İbin ve Erdoğan Çelebi hakem üçlüsü görev yapacak. Karşılaşma ayrıca TBF Youtube kanalı üzerinden canlı yayınlanacak. 30 haftalık normal sezon içerisinde Semt77 Yalovaspor Ankaralı rakibine karşı oynadığı iki maçı 77-75 ve 73-71’lik skorlarla kaybetmişti.

Semt77 Yalovaspor, Fatih Emre Gezer yönetiminde son çalışmasını maçın oynanacağı 90. Yıl Spor Salonunda gerçekleştirirken ardından maç saatini beklemeye başladı. Yeşil Kırmızılı ekibimiz kritik Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler maçında Ricky Ledo, Orhan Haciyeva, Kadir Bayram, Deniz Can Çevik, Sercan Topçu ve Jamuni Mcnecae gibi sezonun bu bölümlerinde etkili rol oynayan isimlerine güveniyor.

Kritik maç öncesinde başantrenör Fatih Emre Gezer,”Çok değerli bir kadromuz ve çok değerli bir taraftar topluluğumuz var. Play-Offlara sonuna kadar hazır olduğumuzu düşünüyorum. Play-Offlar, oyuncuların reaksiyon vermesi gereken bir zaman dilimi. Şu an, oyuncularımızın bu reaksiyonu vermeye hazır olduklarına inanıyorum. Play-Off'a katılan bütün takımlar ve oyuncular çok değerli ve hepsi gerçekten çok değerli koçlara sahipler. Fakat biz şu an için sadece kendimizin en iyi hâlini sahaya yansıtmak için çalışıyoruz. Bütün konsantrasyonumuz bu yönde. Play-Offların başladığı gün, tamamen hazır olmuş olacağız. Maçlarımızı ligin en yüksek seyirci kapasitesine sahip salonunda oynuyoruz ve en yüksek seyirci ortalamasına sahip olan takımız. Büyük taraftarımızın desteğiyle, Yalovaspor'a yakışan Play-Off konsantrasyonunu sahada göstereceğimize inanıyorum. Tüm Play-Off takımlarına sakatlıksız , sağlıklı bir maç dönemi dilerim” diye konuştu.

Semt77 Yalovaspor Galibiyet İçin Parkeye Çıkıyor (4)Semt77 Yalovaspor Galibiyet İçin Parkeye Çıkıyor (5)Semt77 Yalovaspor Galibiyet İçin Parkeye Çıkıyor (1)Semt77 Yalovaspor Galibiyet İçin Parkeye Çıkıyor (2)

Editör: Rümeysa Şahin