Orhan ve Mustafa Serkan’ın Son Durağı Yeşil Yalova FK Orhan ve Mustafa Serkan’ın Son Durağı Yeşil Yalova FK

Türkiye Okçuluk Federasyonu(TOF) tarafından gerçekleştirilen organizasyonda ilimizi Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü temsil etti. Yalovalı sporculardan Şeydanur Utuş ve Can İrez ikilisi Makaralı Yay Mix Takım U21’de ter döktü.
İki başarılı sporcumuz Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden İrem Ocakçı-Yunus Emre Arslan, Okçular Vakfı Spor Kulübü’nden Efdal Hatice Köse-Kemal Özkan ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi’nden Beyza Duru-Cem Denli’nün hemen ardından Türkiye dördüncülüğünü kazandı. 
Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü okçuluk antrenörü Efrahim Canfes,” İzmir’de gerçekleştirilen 2024 Gençlik Haftası Nursen Çokak Açık Hava Türkiye Şampiyonası bizim adımıza çok güzel geçti. Sporcularım Şeydanur ve Can Türkiye dördüncüsü olarak güzel bir başarıya imza attı. Ayrıca Şeydanur 686 puanla Makaralı Yay U-21 Milli takımına da girmeyi başardı. Yalova’da okçuluğun gelişmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yalova’dan Türk okçuluğu adına pırıl pırıl sporcular geliyor. Gecesini gündüzüne katan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Salih Kılıç’ta bizlere çok destek oluyor. Her zaman yanımızda olduğunu hissediyoruz. Kendisine verdiği destek ve emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Yalova Seydanur Utus Can Irez Turkiye Dorduncu Ok (9)Yalova Seydanur Utus Can Irez Turkiye Dorduncu Ok (10)Yalova Seydanur Utus Can Irez Turkiye Dorduncu Ok (8)

Editör: Arda Yavuz