Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı Yalova Üniversitesi, Normal Sezonunu Tamamladı

yalova-sile-teknik-adam-futbolu-bolgesel-amator-galibiyet-yukselis (2)Yalovalı teknik adam Aytaç Yaka’nın çalıştırdığı Şile Yıldızspor, Bölgesel Amatör Lig 1. Grubun ikinci yarısına galibiyetle başladı. Başarılı çalıştırıcısı sezon ortasında İstanbul ekibinin yolunu bir diğer Yalovalı antrenör Eren Özen’le tutmuştu. 2. Yarı transfer döneminde bu iki isme üç Yalovalı futbolcu daha eklendi. 
İlk yarıda aldığı başarılı sonuçlarla Şile Yıldızspor’u küme düşme potasından uzak tutan Yaka ikinci yarıya da 3 puanla başladı. Devre arası transfer döneminde Aytaç Yaka, Yalovalı oyunculara sahip çıkarak BAL’daki temsilcimiz Yeşilovaspor’dan Baran Akbaş, Süper Amatör Küme takımlarından Sugören Gençlerbirliği’nden Muhammed Furkan Kıral ve 1. Amatör Kümede mücadele eden Anadoluspor’dan Bahtiyar Yenigül’ü İstanbul ekibinin kadrosuna transfer etmişti. 
Aytaç Yaka’nın çalıştırdığı Şile Yıldızspor Bölgesel Amatör Lig 1. Grubun 16. Haftasında şampiyonluk adaylarından Nişantaşıspor’u sahasında ağırladı. Şile Stadında oynanan mücadelenin ilk yarısını Ömer Faruk Öztürk ve Tarık Bakırtaş’ın golleriyle Yaka’nın ekibi 2-1 önde kapattı. İkinci yarı heyecan dolu geçmesine karşın ilk yarıda atılan gollerle Şile Yıldızspor 3 puana uzandı. Bu karşılaşmada Yalovalı oyunculardan Baran Akbaş ve Muhammed Fırkan Kıral ikinci yarıda süre alırken, performanslarıyla göz doldurdu. Üçüncü kaleci olarak transfer edilen Bahtiyar Yenigül’ün ise önümüzdeki maçlarda kadroya girmesi bekleniyor.
Galibiyet sonrasında Yalovalı teknik adam Aytaç Yaka,” Sezonun ikinci yarısında ilk maçımızda kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum, Taraftarımıza desteği için teşekkür ederim” paylaşımında bulundu.v

Editör: Arda Yavuz