Çiftlikköy AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Aydın, Dağıstan Dostluk Derneği Başkanı Ali Avarkan ve Mehmet Erkin, şehir sakinlerinden Zafer Ayral, Ümit Kolyiğit, İsmet Kulaksız, Dursun Tuna Kara, Abdurrahman Atmaca ve Bünyamin Aytekin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Silpagar, kendisiyle konuşmak isteyen tüm ziyaretçilerini makamında ağırladı.

Çiftlikköy İlçe Müftülüğü’nün 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin düzenlemiş olduğu yıl sonu etkinliği için davetiye getiren miniklere ve öğretmenlerine de teşekkürlerini iletti.

Misafirlerinin istek ve önerilerini dinleyerek onlara çözüm üreten Başkan Silpagar, makamında ağırladığı tüm ziyaretçilerinden bahsettiği gönderiyi sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

Tuğba ALTIN/Haber

Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler (8)Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler (7)Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler (6)Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler (5)Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler (4)Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler (3)Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler (2)

Editör: Rümeysa Şahin