Yalova Belediyesi ekipleri, il merkezindeki bütün cadde ve sokaklarda bulunan çöp konteynerleri ve rögarları, karasinek ve haşerelerle mücadele kapsamında ilaçlıyor. Ekipler, birçok mahalledeki çocuk park ve bahçe alanları, sulak alanlar, rögarlar, mazgallar ve kanallar başta olmak üzere birçok noktada ilaçlama çalışması yaparak, haşere oluşumlarını engellemeye çalışıyor.

Satrançta 1 ve 2. Lig Maçları Tamamlandı Satrançta 1 ve 2. Lig Maçları Tamamlandı

Yalova Belediye Veteriner Isleri Mudurluk Ekipler Sinek Hasere Ilaclama (4)Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “Başlatmış olduğumuz bu çalışma ile sinek ve haşereler henüz larva dönemindeyken ilaçlama yapılarak, çoğalmaları önleniyor. Vatandaşlarımız için sıkıntı unsuru olan ve sağlık açısından risk taşıyan sinek ve haşerelere karşı hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Belli bir program çerçevesinde yürüttüğümüz ilaçlama çalışmalarına periyodik aralıklarla devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Yalova Belediye Veteriner Isleri Mudurluk Ekipler Sinek Hasere Ilaclama (2)Yalova Belediye Veteriner Isleri Mudurluk Ekipler Sinek Hasere Ilaclama (3)

Editör: Arda Yavuz