Bu sezon 90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı futbol turnuvasında A ve B Gruplarında birer maç oynandı. Oynayan oyuncular kadar takımlarını desteklemeye gelen futbolseverler de organizasyona renk katıyor. İş dünyasını bir araya getiren futbol turnuvasına AKKİM-Elektromarketim ve Güçlü Okulları-Yalova Ro-Ro Port karşılaşmalarıyla devam edildi. Birçok yeniliğin olduğu organizasyonda VAR teknolojisinin yanı sıra karşılaşmalar Kent77 ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor.

“Murat Güneş takımını sırtladı”

A Grubunda şampiyonluğun güçlü adaylarından Akkim ile Elektromarketim takımı kozlarını paylaştı. İl Hakemlerimizden Mesut Bingöl’ün yönettiği karşılaşmada gol perdesini Murat Güneş aralayarak attığı 3 golle takımını rahatlattı. İkinci yarıda Sertaç, Tahir, Özgür ve Mehmet Ali ile gol şovuna devam eden Akkim rakibini 7-0 gibi farklı skorla mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı.

“Güçlü Okulları-Ro-Ro Port maçı nefes kesti”

Günün ikinci maçında B Grubunda Güçlü Okulları ile Yalova Ro-Ro Port kozlarını paylaştı. Taraftarlar gol için uzunca beklerken açılışı konuk ekip yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan maçın bitiş düdüğü geldiğinde ise skor tabelasında Yalova Ro-Ro Port’un 5-2’lik üstünlüğü vardı.

İlk haftanın son maçlarında 24 Şubat Cuma günü 19:00’da Ece Marin-Beşiktaş Tersanesi, 20:00’da Yalova Belediyesi Personel A.Ş.-AB Makine takımları karşı karşıya gelecek.

Editör: Uğur TEZCAN