90+4 Halı Saha Tesislerinin ev sahipliği yaptığı ve 12 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği özel organzasyonda 3. Hafta heyecanı ise 2-3 ve 6 Mart tarihleri arasında oynanacak.

Şirketler Kupası 2023’ün ikinci haftası kapsamında A Grubunda Beşiktaş Tersanesi ile Tersan Tersanesi kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazandı. Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında yer alan Mariner Mühendislik ve Akkim arasındaki maçı son şampiyon 3-2 kazanarak yoluna kayıpsız devam etti. A Grubunun kapanış maçında Elektromarketim ile Ece Marin karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ilk ve ikinci yarılarda bulduğu gollerle konuk ekip 3-0 kazanarak zirveye bir adım daha yaklaştı.

B Grubunun açılış maçında Güçlü Okulları ile turnuvaya olağanüstü başlangıç yapan Sefine Tersanesi karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan mücadeleyi konuk ekip uzatma dakikalarında bulduğu golle 5-4 kazanmayı başardı. Atakent Hastanesi’ni ağırlayan B Grubunun şampiyonluktaki güçlü adaylarından A-B Makine sahadan 5-3 galibiyetle ayrıldı. ikinci haftanın kapanış maçında Yalova Belediyesi Personel A.Ş. ile karşılaşan Yalova Ro-Ro Port maçı 6-1 gibi farklı skorla kazanarak iddiasını ortaya koydu.

Şirketler Kupası’nda İkinci Hafta Geride Kaldı (4)Şirketler Kupası’nda İkinci Hafta Geride Kaldı (3)Şirketler Kupası’nda İkinci Hafta Geride Kaldı (1)Şirketler Kupası’nda İkinci Hafta Geride Kaldı (2)

Editör: Uğur TEZCAN