“Ece Marin Zirvede”

A Grubunda 5. Hafta maçları kapsamında Ece Marin rakibi Paksuntaş Makine’yi 7-2 devirerek grup aşamasını 13 puanla zirvede noktaladı. Paksuntaş ise 9 puanla ikinci sırayı alarak adını çeyrek finale yazdırdı. Son şampiyon Beşiktaş Tersanesi ile Tersan Tersanesi arasındaki maç 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Puanını 8’e yükselten Tersan grubunu üçüncü, Beşiktaş ise 7 puanla dördüncü sırada tamamlayarak üst tura yükseldi.

İDO ile Yeşil Körfez Su Birliği arasındaki prestij maçında ev sahibi ekip rakibini 6-1 devirdi. İDO A Grubunu 4 puanla beşinci, 1 puan toplayan Yeşil Körfez ise son sırada yer aldı.

Yalova Sirketler Kupa Ceyrek Final Eslesme (6)“Mariner Kupa İçin Rakiplerine Gözdağı Verdi”

B Grubunda ise 5. Haftanın en önemli maçında müzesinde 3 kupa barındıran Mariner Mühendislik ile usta ayaklara sahip Yalova Belediyesi Personel A.Ş. kozlarını paylaştı. Enes Dışpınar’ın gol şov yaptığı mücadeleyi Mariner 9-2 kazanırken 15 puanla liderlik koltuğunda oturdu. Personel A.Ş. ise 12 puanla ikinci sırada yer aldı.

Yalova Sirketler Kupa Ceyrek Final Eslesme (3)Son haftanın bir diğer önemli maçında A-B Makine rakibi Pınarbaşı’nı 7-2 mağlup etti. Bu sonuçla ev sahibi ekip puanını 6’ya çıkartarak dördüncü sıraya atarken çeyrek finalin son biletini kaptı. Pınarbaşı ise organizasyona veda etti. 5. Haftada Elektromarketim’i 7-3 yenen Yalova Ro-Ro Port da 9 puanla üçüncü sırada grubu noktaladı. Organizasyonun renkli takımlarından Elektromarketim’de turnuvaya veda etti.

Yalova Sirketler Kupa Ceyrek Final Eslesme (2)Çeyrek final eşleşmeleri de belli oldu. bu kapsamda 29 Şubat Perşembe günü saat 19.00’da Mariner Mühendislik ile Paksuntaş Makine kozlarını paylaşacak. Günün ikinci maçında Yalova Belediyesi Personel AŞ ile Ece Marin yarı finale çıkma mücadelesi verecek.

1 Mart Cuma günü 19.00’da Yalova Ro-Ro Port ile Tersan Tersanesi, 20:00’da AB Makine ile Beşiktaş tersanesi karşı karşıya gelecek.

Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır Kızlar Son İç Saha Maçına Hazır

Yalova Sirketler Kupa Ceyrek Final Eslesme (1)

Editör: Arda Yavuz