Yalovaspor Dördüncülüğü Garanti Altına Aldı Yalovaspor Dördüncülüğü Garanti Altına Aldı

Zonguldakspor Basket 67’den sonra Süper Lig’e yükselecek ikinci takımı belirleyecek play-off mücadeleleri kapsamında çeyrek final müsabakaları tamamlandı. Normal sezonu 2 ile 9.sıra aralığında bitiren ekiplerin kozlarını paylaştığı çeyrek finalde üç takım, daha önce yarı finale yükselmeye hak kazanmıştı. Bir biletin kaldığı bu turda Botaş Gelişim, deplasmanda 01 Adana Basketbol’u devirip son 4’e adını yazdırdı.
Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu
Öte yandan play-off çeyrek final maçlarının ardından yarı final eşleşmeleri de belli oldu. YTR Gayrimenkul ile Botaş Gelişim, yarı finalin ilk ayağında birbirine rakip olurken, temsilcimiz Yalova VİP’i eleyen Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor da Danilo’s Pizza Bursa Antspor ile eşleşti. TKBL play-off yarı final serisinde 3 galibiyete ulaşacak iki takım, büyük finale yükselme başarısı gösterecek. 
Takımlar 9 Nisanda Parkeye Çıkacak
Play-off yarı final serisinde ilk maçlar, 9 Nisan Salı günü oynanacak. Saat 17.30’da Gürespor ile Bursa Antspor takımları karşılaşacak. Saat 18.00’de ise Bodrum Basketbol ile Botaş Gelişim kozlarını paylaşacak. İkinci müsabakalar 11 Nisan Perşembe günü olacak. Üçüncü ve son mücadeleler ise 14 Nisan Pazar günü oynanacak. 3 galibiyet alacak takımların finale yükseleceği yarı final eşleşmelerinde eşitlik durumu söz konusu olursa bu kez seri uzamış olacak

Yalova Vip Play Off Son Yari Fianlist Botas Basketbol (1)

Editör: Arda Yavuz