Turnuvanın açılış maçında güçlü rakibi İstanbul Fikirtepe’ye 2-1’lik skorla mağlup oldu. Temsilcimiz grubun ikinci maçında ise Çorlu Belediye Sahasında Edirne Anafartalar takımı ile kozlarını paylaştı. İnanılmaz goller kaçıran Sarı-Lacivertli temsilcimiz müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmasına rağmen, ilk maçta boyun eğdiği güçlü rakibinin 2’de 2 yapmasıyla U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Tekirdağ Grubuna veda etti.
İlk 45 dakikası golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında etkili oyununu sürdüren Sarı-Lacivertli temsilcimizde 68. dakikada gelişen atakta Ferdi attığı gole skoru 1-0 yaptı. Golden sonra rakip kaleye baskısını arttıran temsilcimizin ikinci golü bulması da uzun sürmedi. Müsabakanın 87. dakikasında gelişen Acarspor atağında bu kez Batuhan sahneye çıkarak durumu 2-0’a getirdi ve karşılaşmanın skorunu belirleyen isim oldu.
Acar’a galibiyet yetmedi
Acarspor: 2 Anafartalar: 0 U-19 Türkiye Şampiyonası Tekirdağ Grubunda mücadele eden kupa avcısı Acarspor, A Grubunda oynadığı 2. Karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmasına karşın grubundan çıkamayarak elendi.

Yalova U-19 1. Amatör Genç Küme A Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Acarspor Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmış ve Tekirdağ Grubuna düşmüştü. Güçlü rakiplerle mücadele eden Sarı Lacivertli ekip turnuvaya 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile nokta koydu.
YORUM EKLE
1
Helal olsun size Çocuklar!
2
Ticaret Lisesi öğrencileri “Naas-I Muhteremler”le...
3
Hareketli Yaşam Kurulu toplandı
4
Çocuklar hayalleriyle yarışacak
5
Çınarcıklı minikler yılsonu gösterisinde alkışlandı
6
Çiçek kenti Yalova rengarenk
7
Armutlu’da Bilim Fuarı sergisi açıldı
8
Yalova trafikçileri 4.Karayolu Trafik Güvenliği...
9
Türk Sağlık Sen Başkan Yardımcısı Türk Yalova’da
10
Yalovalı ve Alman üniversitelilerden işbirliği
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:08

GÜNEŞ
07:32

ÖĞLE
13:21

İKİNDİ
16:27

AKŞAM
18:59

YATSI
20:18