Yalova U-19 1. Amatör Genç Küme A Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Acarspor Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmış ve Tekirdağ Grubuna düşmüştü. Güçlü rakiplerle mücadele eden Sarı Lacivertli ekip turnuvaya 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile nokta koydu.

Turnuvanın açılış maçında güçlü rakibi İstanbul Fikirtepe’ye 2-1’lik skorla mağlup oldu. Temsilcimiz grubun ikinci maçında ise Çorlu Belediye Sahasında Edirne Anafartalar takımı ile kozlarını paylaştı. İnanılmaz goller kaçıran Sarı-Lacivertli temsilcimiz müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmasına rağmen, ilk maçta boyun eğdiği güçlü rakibinin 2’de 2 yapmasıyla U-19 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları Tekirdağ Grubuna veda etti.

İlk 45 dakikası golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci yarısında etkili oyununu sürdüren Sarı-Lacivertli temsilcimizde 68. dakikada gelişen atakta Ferdi attığı gole skoru 1-0 yaptı. Golden sonra rakip kaleye baskısını arttıran temsilcimizin ikinci golü bulması da uzun sürmedi. Müsabakanın 87. dakikasında gelişen Acarspor atağında bu kez Batuhan sahneye çıkarak durumu 2-0’a getirdi ve karşılaşmanın skorunu belirleyen isim oldu.

Editör: TE Bilişim