3’de 3 yapan Çınarcık Belediyespor zirvedeki yerini korudu. Sarı Siyahlıları 7’şer puanla Negmar Tavşanlı Belediyespor, Yeşilovaspor ve Sugören Gençlerbirliği takip etti. Küme düşme hattını puansız iki takım Esenköyspor ile Acarspor takımları oluşturdu.

Üçüncü haftanın açılış maçında Amatör Saha-1’de Hersekspor’u konuk eden Yeşilovaspor rakibini adeta gole boğdu ve sahadan 8-1’lik galibiyetle ayrıldı. Termal İlçe Stadyumunda Safranspor ile kozlarını paylaşan Taşköprüspor uzatma dakikalarında bulduğu golle rakibini 3-2 devirmeyi başardı. Teşvikiye Belediyespor ile Çiftlikköy Belediyespor’un 1-1 berabere kaldığı bu haftada Sugören Gençlerbirliği evinde Çavuşçiftliği Kültürspor’u bozguna uğratarak taraftarına 5-0’lık galibiyet armağan etti.

Amatör Saha-1’de Acarspor’a konuk olan geçen sezonunun şampiyonu Negmar Tavşanlı Belediyespor gol olup yağarken mücadeleden 15-1 galibiyetle ayrıldı. Yine aynı sahada oynanan derbide 3-1 geriye düşmesine karşın Çınarcık Belediyespor rakibi Esenköyspor’u 4-3 mağlup ederek galibiyet serisine devam etti. Süper Amatör Kümede dördüncü hafta maçları 19 ve 20 Kasım 2022 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim