Türkiye Voleybol Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Şampiyonası Yarı Final Müsabakaları kapsamında 22-24 Mayıs tarihleri arasında Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde oynanacak. Finale çıkmak isteyen 3. Lig tecrübesi olan oyunculardan oluşan Çiftlikköy Belediyesi Yıldız Bayan Voleybol Takımı şampiyonada oynayacağı 3 karşılaşmayı da kazanarak finale kalmak istiyor.

Yalova Mahalli Ligi’nde şampiyon olduktan sonra Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki Çeyrek Final Müsabakalarında yer alan Mihrican Deviren’in öğrencileri, buradaki ilk maçında Tekirdağ Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etmişti.

İkinci mücadelesinde ise ev sahibi Karamürsel Belediyesi’ni 3-1 deviren Çiftlikköy’ün sultanları son karşılaşmasında ise Çanakkale Belediyespor’u 3-0 yenerek adını yarı final müsabakalarına yazdırmıştı.

Ayvalık’ta mücadele edecek Çiftlikköy Belediyesi, Sakarya Yeni Hendek Spor Kulübü, Aydın Gençlikspor Kulübü ve Balıkesir Altınova Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

“En zor rakibimiz Yeni Hendek”

22 mayısta başlayacak şampiyona öncesinde değerlendirmede bulunan Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Mihrican Deviren, güzel gruba düştüklerini ve kendilerini zirve yolunda zorlayacak tek takımın, Yeni Hendekspor olduğunu söyledi. Balıkesir ve Aydın temsilcilerini tanıdıklarını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Yeni Hendek Spor iyi takım. Okul müsabakalarından tanıyoruz. Hiç Sakarya ekibiyle oynamadık ama liderlik mücadelesi, onlarla aramızda olur. Balıkesir ve Aydın temsilcilerini yenebiliriz bu rakiplerimizi tanıyoruz. Bizi şampiyonluk için zorlayacak tek takım Sakarya ekibi Yeni Hendekspor” dedi.
Editör: TE Bilişim