Yeni  sezonda B Grubunda mücadele edecek Çiftlikköy’ün sultanlarının grubunda Bölgesel Amatör Ligde de mücadele ettikleri ve İnegöl K. Genç’te bulunuyor

Türkiye Voleybol Federasyonu 3. Lig kuraları, Başkent Voleybol Kampusu’nda çekildi. Kura çekimine, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, Yönetim Kurulu üyeleri Nazmi Bayamlıoğlu ve Kamuran Yazıcı ile 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı. Dört grupta yer alan takımlar iki devreli, deplasmanlı lig usulüne göre karşılaşacak.

Müsabakalar sonunda, tüm gruplarda 1. ve 2. sırayı alacak toplam 8 takım finale yükselecek. Gruplarda 11. ve 12. olacak takımlar, mahalli lige düşecek. Bayanlarda birinci devre 3-4 Kasım 2012 tarihinde başlayacak ve 12-13 Ocak 2013 tarihlerinde sona erecek. İkinci devre ise 26-27 Ocak 2013’te başlayıp, 6-7 Nisan 2013 tarihlerinde sona erecek. Final turnuvası da 2013 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

2012-2013 voleybol sezonunda Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubunda mücadele edecek Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol takımının rakipleri arasında Bursaspor ve İnegöl K. Genç takımlarının yanı sıra, Yeni Hendek, Yeşil Bayramiç, Hazım Ersu İÖO., Es Spor, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Silivrispor, Ataşehir Belediyesi, Kırcasalih Madenspor ve Değirmendere bulunuyor.

Öte yandan ilk kez 3. Lig heyecanı yaşayacak Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol takımı ilk haftada İnegöl K. Genç takımı ile Yalova’da mücadele edecek.

Editör: TE Bilişim