Amatör Saha 2’de oynanan mücadeleye konuk Altınova Belediyespor daha atak ve istekli başlayan taraf oldu. Rakibinin tutuk başlamasını fırsat bilen Sarı Yeşilli ekip 20. Dakikada geliştirdiği atakta M.Emin ile golü buldu ve deplasmanda 1-0 öne geçti.

Bu golden sonra ağırlığını iyiden iyiye artıran ve farkı açmak isteyen Altınova Belediyespor ataklarını sürdürmeye devam etti. ancak ilk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca Altınova Belediyespor soyunma odasına 1-0’lık avantaj ile girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında sahada bam başka bir Esnafspor yer aldı. İkinci yarının başlama düdüğü ile birlikte rakip kaleye ataklar geliştiren Mavi Beyazlı ekip aradığı beraberlik golünü 62’de buldu.

 Müsabakada dakikalar 62’yi gösterdiğinde topla buluşan Aykut meşin yuvarlağa çok sert vurdu ve topu direkten ağlarla buluşturarak skora 1-1’lik dengeyi getirdi. Bulduğu gol sonrasında rahatlayan Esnafspor 67.dakikada geliştirdiği atakta beraberlik golünü sahibi Aykut bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Galibiyet golünden 5 dakika sonra kontra atak geliştiren Esnafspor’da ceza sahası içerisinde topla buluşan Muhammet Emir 3. Kez topu Altınova Belediyespor ağlarıyla buluşturdu ve maçın da skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Esnafspor 2. Haftada 2. Galibiyetini alarak 2’de 2 yapmış oldu.

 

U-17

Stat: Amatör Saha 2

Hakemler: Sefa Demir***, İlhan Akşakar***, Serdar İla***

Esnafspor: Ünal***, Sinan***, Aykut***, Umut***, Musa***, Tolunay***, Sinan Recepoğlu***, Musa Önalan***, Hakan***, Furkan***, Safa***( Muhammet Emir***)

Altınova Belediyespor: Muharrem**, Murat**, Gökhan**, Emre**, M. Ahmet**, Burak**, Enes**, Metin**, M.Emin**, Abdullah**, Batuhan**

Goller: Dk.20 M.Emin 0-1, Dk. 62 Aykut 1-1, Dk. 67 Aykut 2-1, Dk. 73 Muhammet Emir 3-1

Editör: TE Bilişim