TFF 1. Ligde Adanaspor forması giyen başarılı kanat oyuncusu İsmail Erdoğan takımının oynadığı ve 5-2 kazandığı Altınordu A.Ş. maçında ilk 18’de yer aldı. Yalovaspor altyapısından yetişen İsmail’e bu maçta Semih Özü şans verdi.

Turuncu Yeşilliler Ligin 6. Haftasında ise Giresunspor’a konuk olacak. Karşılaşma 21 Ekim Çarşamba günü 13:30’da oynanacak. Yalovalı İsmail Erdoğan’ın bu karşılaşmada da ilk 18’de yer alması bekleniyor.

Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Afjet Afyonspor forması giyen tecrübeli Ferit Erişçi oynadığı futbolla adından sıkça söz ettiriyor. Yalovalı isim takımının 5. Haftada oynadığı Kocaelispor maçında 90 dakika forma giydi. Afjet Afyonspor’un 1-0’lık yenilgisine mani olamayan Ferit Erişçi bu sezon Mor Beyazlılarla 5 maçta da 90 dakika ter döktü.

Yalova futbolunun son dönemde yetiştirdiği en yetenekli isimlerinden olan Ömer Kuşan ise Misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Bergama Belediyespor’la başarılı maçlar çıkartıyor. İzmir ekibi geçen hafta sonunda sahasında Kırıkkale Büyük Anadoluspor’u ağırlarken sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Yalovalı futbolcu Ömer Kuşan ise oyuna 46. Dakikada dahil olurken 1 gol atma başarısı gösterdi. Genç futbolcu bu sezon Bergama Belediyespor ile 5 maça çıktı.

Editör: TE Bilişim